Portfolio och Bilder

Lyxig villa på Kanalgatorna

Dajol har byggt denna fantastiska villa på en av Höllvikens eftertraktade kanalgator. Huset är arkitektritat och stilen är modern. Naturfärger i tegel och trädetaljer i dörrar skapar ett med naturen.

Arkitektritad villa på Kanalgatorna

Dajol har byggt denna arkitektritade villa på en av Höllvikens eftertraktade kanalgator. Modern stil med stora gaspartier för att släppa in mycket naturligt ljus och för att skapa utsikt. Förutom stilrena svarta trappor och detaljer vav glas så byggde Dajol, din byggare på nästet, även ett specialdesignat trädäck med inbyggd pool

 

Badrum med hotellkänsla

Badrummet blev kundens dröm. Kunden önskade en känsla av ett lyxigt hotell, sterilt med betongkänsla. Duschväggen är tillverkad av en av våra kompetenta samarbetspartners. Vägghängd toalett och stor avlastningsyta vid tvättställ gjorde att kunden inreda med färg och detaljer. Designblandare och marmorskiva på kommoden. Spegeln på väggen mäter 110 cm i diameter.

Bi-area till Master Bedroom

Det är otroligt hur man kan få en gammal bi-area att bli en central del av huset. Det är ett utmärkt och prisvärt sätt att öka sin boyta. Samtliga arbeten utfördes av Dajol och deras samarbetspartners. Infällda spotlights i taket och i de vitglasade garderoberna skapade ett magiskt rum

Omklädnad av fasad

Detta hus blev omklätt från en tråkig träfasad till en modern fasad av grå fiberbetong. På bilden ser ni två av våra kompetenta snickare arbeta med omklädning av husets kupa.

Höjning/resning av tak

Kunden hade ett 80 m2 platt tak och önskade höja taket på grund av riskkonstruktionen. Vi på Dajol byggde nya takstolar och klädde taket med bandad plåt. Fördelen med denna lösning är att taket är underhållsfritt och kunden behöver inte tänka på belastning, exempelvis snö och skottning. Fasaden kläddes med fiberbetong och 2 nya automatiska garageportar sattes in.
Som bonus fick kunden ett vindsutrymme som kom till både nytta och glädje.

Gjuten tillbyggnad med stora glaspartier

En gjuten tillbyggnad för att öka boytan och anknyta en outnyttjad bi-area. Tillsammans med våra samarbetspartners tillverkade vi stora skjutpartier med lamellgardiner. Det skapade en naturlig och enkelt inredd miljö som kombineras som sällskapsrum och uterum under sommarhalvåret. Våra kompetenta hantverkare limmade ihop 2 olika parkettgolv för att undvika synlinga skarvar mellan rummen.