Referenser

Låt oss vara ärliga, jag är skeptisk och fördomsfull mot byggfirmor. Min erfarenhet är att de inte dyker upp i tid, att det är oordning och att avtal inte hålls. Min fru valde Dajol till ett stort projekt som skulle förändrade och påverka hela vårt hus. Jag var, återigen, skeptisk.

Jag ställer mig inte som referens till vem som helst men jag kan göra det till Dajol Bygg och jag kan göra det på grund av följande anledningar:

Ordning och reda. Redan vid avtalet så var allt på sin plats, de olika bygglyften (betalningar som ska göras) betalades i efterhand vilket tyder på att Dajol har god likviditet och bra kassa.

Hantverkarna dök upp i tid och de gjorde ett arbete som med råge överträffade mina förväntningar. Det var dessutom välplanerat med korta ledtider. Elektriker, VVS, plattsättare och snickare hade full kontroll, överlappade och samarbetade och resultatet blev fantastiskt. Jag rekommenderar att man använder Dajol fullt ut. Låt deras hantverkare och yrkesmän komma med förslag på lösningar. Deras idéer är i alla fall bättre än vad jag själv kunde komma på.

Jakob